Search

Werken bij Verder Scientific Benelux ? - Intussen ingevuld

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!


Bedrijfsomschrijving
De internationale Verder Groep is een familiebedrijf van Nederlandse origine, met twee divisies :

  • De Liquids-divisie met een ruim aanbod aan industriële pompen
  • De Scientific-divisie bouwt en verkoopt laboratorium-apparatuur voor monsterbehandeling en -analyse

Binnen de Scientific-Divisie zijn de fabrikanten ATM, CARBOLITE-GERO, ELTRA, RETSCH en RETSCH TECHNOLOGY ondergebracht : stuk voor stuk wereldvermaarde producenten van hoogtechnologische toestellen, elk binnen hun eigen specialiteit (zie websites).

Voor de verkoop van deze producten doet de Verder Groep beroep wereldwijd beroep op een netwerk van eigen vestigingen, in combinatie met externe partners en vanuit Aartselaar, vlakbij Antwerpen worden de klanten en wederverkopers in België, Nederland en Luxemburg ondersteund door een gemotiveerd en goed opgeleid team.

Om de kwalitatieve service van Verder Scientific Benelux te blijven garanderen, zijn wij op zoek naar een Administratief Commercieel Medewerker Binnendienst (m/v).


Functieomschrijving
Als essentiële schakel binnen het team ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van onze Benelux-verkopers in de buitendienst

Je onderhoudt in het Engels de contacten met onze zusterfirma's, fabrikanten, voor de uitwerking van de beste oplossing voor onze eindklanten en streeft hierbij naar een geïntegreerde aanpak.
Met behulp van een efficiënt CRM-systeem rapporteer je rechtstreeks aan de Business Unit Manager en werkt nauw samen met de administratieve binnendienst en de service-afdeling.


Profiel

  • Je hebt belangstelling voor het laboratorium.
  • Vanzelfsprekend ben je communicatief en sociaal vaardig, je beheerst de Nederlandse en Franse taal zeer goed en hebt een goede kennis van het Engels. 
  • Op computervlak kan je goed overweg met MS Office (Word, Excel, Outlook, PowerPoint). 
  • Ook ben je ondernemend ingesteld, flexibel en kan je autonoom je werk indelen. 
  • Uiteraard kan er steeds afgestemd worden met de Business Unit Manager.

Aanbod
Je kan onmiddellijk aan de slag binnen een dynamisch team in een vooruitstrevende context. Vorming en training worden regelmatig  aangeboden om mee te zijn met de laatste nieuwigheden bij onze fabrikanten. Loonpakket: aantrekkelijk salaris (vast + variabel) extralegale voordelen.

Standplaats is Aartselaar (B).

Sollicitatie ? Vragen? Contacteer ons via info@verder-scientific.be of 03 870 96 40

Terug naar het overzicht