Search

Nieuwe zeeftoestellen maken zeefanalyse gemakkelijker

RETSCH zeeftoestellen zorgen voor een accurate, betrouwbare en gebruiksvriendelijke deeltjesgrootte analyse.


De nieuwe generatie van zeeftoestellen, de AS 200 en AS 300, wordt gekenmerkt door geoptimaliseerde functies en een nieuw design.

  • Het instapmodel, AS 200 basic heeft nu een digitale display zoals de andere modellen van de AS 200 serie. Parameters zoals de schudtijd zijn nu zichtbaar op de display.
  • De AS 200 digit cA (controlled amplitude) is een verbetering van het vorige AS 200 digit model. Dit zeeftoestel werkt met een gecontroleerde amplitude, die aangeduid staat op de display net zoals de zeeftijd.
  • Het meest geavanceerde model, de AS 200 control werd verder verbeterd en kan nu met 10 zeven gebruikt worden. Nieuwe kenmerken zijn het geheugen voor 99 zeef programma's en een USB-connectie om de EasySieve® analyse software te gebruiken. De AS 300 control voor zeven met een diameter van 300mm, is nu ook beschikbaar met een nieuw design en extra functies.

Het gebruik van de nieuwe zeefmachines is eenvoudiger door een duidelijk gestructureerd keypad. Dankzij een geoptimaliseerde controle is de geluidsoverlast verminderd. RETSCH zeeftoestellen zijn een uitstekende keuze voor betrouwbare deeltjesanalyses die al dan niet aan een standaard moeten voldoen.

Terug naar het overzicht